miércoles, 16 de febrero de 2011

PRENSA......

Anthony Blake conduirà a cegues en un circuit urbà al Festival Màgic

El mentalista clourà diumenge la quarta edició del Festival Màgic de la Costa Daurada, a Vila-seca

S'han programat tres grans gales i tallers infantils

Un petit aperitiu de màgia, ahir, en la presentació del programa del festival. Foto: J.C. LEÓN.
 
La Gala Close-Up donarà el tret de sortida divendres a la quarta edició del Festival Màgic de la Costa Daurada. La proposta que es fa des del Patronat de Turisme de Vila-seca s'ha consolidat en la cartellera i enguany s'hi preveu, en les tres jornades que s'han programat, l'assistència de 2.000 persones. En l'organització del festival hi han col·laborat els membres d'Asomagia, l'associació de mags de la Costa Daurada.
Programa complet
L'actuació inaugural tindrà lloc aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras (21h). Morrison El Magnífico presentarà la Gala Close-UP, en què actuaran Joaquín Matas, Juan Luis Rubiales i Alberto de Figueiredo. Dissabte a la tarda tindrà lloc la Gala Internacional, que presentarà el Màgic Andreu. En l'espectacle hi seran presents cinc mags: Miguel Gavilán, Dream Makers, Luis Manuel, James Garibo i Jerôme Murat. El festival es traslladarà en aquesta ocasió al pavelló municipal (19.30h).
El mentalista Anthony Blake posarà el punt final al festival amb una demostració de conducció a cegues en un cotxe descapotable. Blake circularà (12h) per l'avinguda Ramon d'Olzina, la plaça Països Catalans, els carrers Verge de la Pineda, dels Ferrers, de Sant Antoni i de la Font, i acabarà el circuit a la plaça de l'Església. Anthony Blake també serà l'encarregat de finalitzar el festival amb la gala de cloenda, on oferirà el seu nou espectacle, a l'Auditori (18.30h).
El president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Xavier Graset, va presentar ahir el programa del festival, al qual es dóna continuïtat amb la voluntat de consolidar Vila-seca com la capital de la màgia a la Costa Daurada. Graset va estar acompanyat pel director artístic de la gala internacional, Pere Aragonés, que va explicar que una de les apostes que s'hi fa són les dones i els nens provinents del món de la màgia, dos col·lectius que, com va dir, s'hi volen potenciar.
El festival també destinarà el matí de dissabte als tallers per als més petits, en la gala infantil, que es farà a l'Auditori Josep Carreres (11.30h). Els tallers seran a càrrec d'Òscar Masdeu i Jordi.
L'organització ha previst un abonament per als tres espectacles, de 15 euros. Les entrades anticipades són de 6 euros i 10 euros si es compren a la taquilla, a l'hora de l'espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario